Hellevoetsluis, zondag 1 september van 12.00 tot 18.00 uur

"Huisband" Elvicious weer van de partij!

Elvicious!

Inmiddels een oude bekende bij ons, je zou ze bijna onze huisband gaan noemen. Rasechte sfeermakers, op welke plek van het terrein dan ook!

The El Vicious Vintage Gig! Dat is Rock 'n Roll en Early Soul van waaaaaay back de 50's en begin 60's. Helemaal live en compleet in stijl speelt El Vicious de meest waanzinnige All-Time-Favourites waarbij jong en oud vanaf de eerste noten instant meez(w)ingt op deze tijdloze muziek.

Band nr. 3: Danny Verone & the Black Bandits!

Band nummer drie is dit jaar Danny Verone & the Black Bandits!

De hoofdmoot van het programma zijn bekende rockabilly nummers die iedereen kent. Stampende hits van o.a Carl Perkins, Elvis, Johnny Cash, Junior Brown zullen een schitterende nieuwe eeltlaag op uw trommelvlies vormen.

Deze band is met deze tunes natuurlijk perfect op zijn plaats bij ons!

 

Rack 'm Up speelt op AC&C 2019

De eerste band die we vastgelegd hebben is Rack 'm Up.

Rack 'm Up is een formatie die al enkele jaren meedraait. De band is te vinden op Classic Cars Evenementen, Motortreffens en diverse festivals in binnen- en buitenland.

Al enkele jaren verzorgden deze muzikanten de afterparty van Brielle Blues. Het repertoire van Rack 'm Up bestaat uit pompende Chicago Blues, swingende Rock & Roll en een vleugje Country. Drijvende krachten zijn op drums Cor "Mad Max" Fens en zanger/gitarist Wilfried Konings. Zij worden bijgestaan door gitarist Leen van der Sluijs en bassist Adrian Cejas.

Met jaren ervaring zal het voor deze muzikanten geen probleem zijn om een goede sfeer neer te zetten!